Gimnàs Ítaca

Arts marcials

Defensa personal, Karate, Hapkido i Taekwondo

Hapkido

Art marcial d’origen coreà, on Hap significa unió, coordinació, harmonia i equilibri; Ki significa energia i força; Do significa camí. Combina exercicis físics de defensa personal i obtenim energia, per aconseguir mitjançant diferents tècniques harmonia i control del nostre cos.

Millora de les diferents qualitats físiques tal com la força, velocitat, resistència i flexibilitat.

Taekwondo

Es un art marcial d’origen coreà i considerat esport olímpic, que inclou tècniques d’utilització de peus, braços i tècniques de defensa, portant al alumne pel camí de la saviesa obtenint així un perfeccionisme de la persona com a tal.

Augment de la flexibilitat, velocitat, equilibri, força i resistència.

Karate

Art marcial considerat com defensa personal, que combina cops a mà oberta, cops de puny, puntades, moviments que generen luxacions, llançaments i desequilibris cap a l’oponent, colpejant específicament en punts vulnerables que generen una perfecta victòria.

Millora de la condició física, reflexes, velocitat de reacció, flexibilitat, força, coordinació, habilitat i autoconfiança.

Defensa personal

Podràs aprendre com actuar, així com a bloquejos i atacs davant d’agressions físiques. Es treballen situacions de perill, l’actitud davant l’oponent i tècniques per a lliurar-te d’un atac.

Tindràs l’agilitat mental per a respondre a un atac, esquivar o bloquejar un cop, i valorar que has de fer, ja que tampoc es tracta d’atemptar contra l’integritat de l’altre persona.

Entrena el cos i la ment amb les arts marcials.