15
06
2018

Glutamina i BCAA’s, què s’amaga darrera uns dels suplements més venuts

Creat per Gimnàs Ítaca 0

Existeixen molts falsos mites sobre què s’amaga darrera la glutamina i els BCAA’s, dos dels suplements més venuts als gimnasos. Al contrari del que alguns diuen, els beneficis de la glutamina i els BCAA’s estan contrastats en diversos estudis científics com apunta la Farmacia Iñigo Pallardo en un dels seus articles.  Diversos estudis fiables apunten que entre els beneficis de la glutamina i els BCAA’s s’hi troba un clar augment en la capacitat per suportat grans càrregues d’entrenament.

El millor suplement de glutamina i BCAA’s del mercat

Si busquem un dels millors o possiblement el millor suplement de glutamina i BCAA’s del mercat el primer que ens ve el cap és RecoCell de Procell. Un suplement esportiu creat per Procell i disponible a Gimnas Ítaca Igualada, format per L-GLUTAMINA i BCAA’S 4-1-1.

A més de seu alt contingut en BCAA ‘s, alguns aminoàcids no essencials ramificats més importants en la intervenció de recuperació dels nostres músculs.

Avantatges de prendre un suplement de glutamina i BCAA’s

Entre les avantatges de prendre un suplement de glutamina i BCAA’s com RecoCell de Procell hi trobarem les següents:Agilitza la recuperació muscular post entrenament.

  • Accelera la regeneració muscular
  • Tonifica i enforteix la musculatura
  • Redueix la possibilitat de tenir catabolisme muscular (pèrdua de massa muscular)
  • Millora la reposició de glucogen
  • Enforteix el sistema immunitari

A mes RecoCell de Procell és baix en carbohidrats i sucres afegits, ja que esta endolcit amb SPLENDA® un edulcorant sense calories.

Com prendre un suplement de glutamina i BCAA’s?

Si vols que el suplement sigui efectiu et recomanem prendre 10 grams de Recocell 30 minuts després del entrenament i 10 grams abans de anar a dormir. D’aquesta manera, t’assegures l’absorció de la glutamina i els BCAA’s i acceleres la regeneració musular i tonifiques i millores la reposició del glucogen durant el dia i a la nit.

T’agradaria provar Recocell de Procell? Prova’l a Gimnàs Ítaca Igualada!

Prova el suplement a Gimnàs Ítaca Igualada!

 

Comentari
0

Deixa una resposta