13
04
2018

Baixar pes: missió possible amb aquest suplement

Creat per Gimnàs Ítaca 0

Sacrifici, constància, dieta, rutina… tot això ja ho saps. Però i si et diem que hi ha un suplement que pot accelerar el procés de baixar pes. La L-carnitina líquida o com passar d’una missió impossible a una missió possible.

Encara no saps per a què serveix la L-carnitina líquida per a una etapa de baixada de pes? A continuació et detallem en què et pot ajudar i quins beneficis té:

  1. El nostre cos estarà més enèrgic
  2. Reduieix dolors o molèsties causades durant l’exercici físic
  3. Augmenta la velocitat en la qual el nostre cos utilitza els àcids grassos per a la producció d’energia, per tant  augmenten les calories de greix que el nostre cos utilitza al dia
  4. Evita l’acomulació de greix en zones com els malucs
  5. Més  capacitat de realitzar treball físic d’alta intensitat, per tant també farà millorar el nostre rendiment esportiu,
  6. Millor recuperació dels entrenaments d’alta intensitat
  7. Evita l’estrès oxidatiu que comporta problemes de salut a llarg termini com malalties cardiovasculars o diabetis entre d’altres.

Si després de llegir tots els avantatges de la L-carnitina líquida veus que la missió de baixar pes ja és possible, t’animem a provar la L-carnitina líquida CarniCELL de Procell. Nova fórmula amb 3.000ml d’L-carnitina per presa i amb 500ml afegits d’acetil L-carnitina.

Demana-la a recepció i fes la teva Missió de baixar pes  ̶i̶m̶possible!

Comentari
0

Deixa una resposta