15
03
2018

Falsos mites dels batuts proteics

Creat per Gimnàs Ítaca 0

Parlem sobre els famosos batuts proteics: hi ha qui diu que són perjudicials, altres diuen que et permetran posar-te fort ràpidament. Molts falsos mites s’amaguen darrera dels batuts proteics. Quina és la realitat?

La veritat és que aquests no són màgics, però ens poden portar diferents beneficis i ajudar amb el nostre dia a dia de diferents formes. Aquests batuts de proteïna ens permetran diversos beneficis, al contrari del que es pensa per culpa d’alguns falsos mites. A continuació desmuntem 3 dels falsos mites.

Falsos mites dels batuts proteics:

  • Els batuts són anabolitzants. FALS

No ho són i no només això, sinó que cobreixen les nostres necessitats diàries de proteïnes. Això té molta importància, ja que en l’àmbit muscular és imprescindible si volem guanyar i no perdre massa muscular.

  • Els batuts engreixen. FALS

Ajuden a portar una dieta més saludable. Els batuts fan efecte saciant i això farà que no mengem altres aliments molt menys saludables.

  • Els batuts són dolents per la salut. FALS

Estimulen el nostre sistema immunològic. Et poden ajudar a baixar el colesterol, reduir la pressió arterial i això reduirà el risc de malaltia cardíaca entre d’altres beneficis.

I ara què en penses dels batuts de proteïnes? Tenim disponibles una bona varietat de productes per als teus batuts de la mà de Procell, amb diversitat de sabors i preus insuperables, prova algun d’aquests i veuràs com els beneficis al teu organisme no paren!

Comentari
0

Deixa una resposta