30
01
2018

Si esmorzes cereals amb llet cada matí comets un gran error

Creat per Gimnàs Ítaca 0

Segueixes esmorzant cada matí cereals amb llet pensant que són la millor forma de començar el dia amb energia i de forma saludable? Doncs estàs ben equivocat. La majoria de cereals solen portar molt sucre, una quantitat d’edulcorants excessiva i un elevat contingut de quilocalories.

Llavors, quina alternativa hi ha? Sense cap mena de dubte una de les millors opcions a l’hora d’esmorzar és la farina d’avena (civada) en forma de tortitaA Gimnàs Ítaca Igualada posem a la venta la farina d’avena Procell.

 

La farina d’avena porta un alt contingut en carbohidrats d’absorció lenta, és a dir, dels que el nostre cos necessita per a començar el dia amb energia, conté un alt contingut en fibra, que ens ajudarà a depurar el nostre organisme i a regular el nostre colesterol i a més a més, aquesta avena també conté greix insaturat que beneficiarà la salut del nostre cor, gran quantitat de vitamines i minerals i la proteïna suficient per a poder començar un dia de la manera més completa.

Si estàs pensant provar aquests cereals de farina d’avena de Procell, també hauries de saber que està disponible en una alta varietat de sabors com xocolata, oreo, brownie, fresa, croissant o crema de cacauet. T’animes a provar-la i a canviar els típics cereals ensucrats amb llet per aquests cereals molt més complets i saludables?

Comentari
0

Deixa una resposta