22
01
2018

L’alternativa saludable al sucre refinat i a la sacarina

Creat per Gimnàs Ítaca 0

Si encara ets una persona que utilitza freqüentment el sucre refinat sàpigues que aquest sucre és un dels majors contribuïdors a l’obesitat, conté un nombre molt elevat de quilocalories, és causant de diferents mals al pàncrees, pot comportar una diabetis de tipus 2, accelera el procés d’envelliment, debilita el sistema immune, genera una auto dependència, estimula el teu sistema nerviós mes del compte i moltes més conseqüències negatives per al nostre organisme.

Si la teva alternativa a aquest sucre refinat és la sacarina, tampoc vas ben encaminat/da. La sacarina produeix un nivell molt elevat de sucre en sang, augmenta el risc en diabetis i augmenta les probabilitats de patir obesitat.

Si ni el sucre refinat, ni la sacarina són bones opcions. Quina és l’alternativa saludable? Apunta bé: sucralosa.  Aquest edulcorant ja a la venta a Gimnàs Ítaca Igualada no conté quilocalories, és funcional per a diabètics, no produeix càries dental i és la principal solució per a tots els problemes d’obesitat i per a la seva prevenció.

Comentari
0

Deixa una resposta